Потрібна допомога волонтеру ! Даник Дідич в біді !

Джерело

Ми щодня чуємо, як багато хорошого роблять волонтери і кожен впевнена розуміє, яка колосальна робота проводиться для того, щоб хлопці на передовій були одіт, взуті, нагодовані, мали медикаменти і необхідні засоби захисту. Волонтери щодня допомагають десяткам і сотням своїх підопічним. Але волонтери теж люди і на жаль вони теж інколи потребують допомоги.

10543646_705328662872627_6667537465215097047_nВчора сталася біда в родині Дідичів. Даник Дідич, один з організаторів групи “Допоможи фронту” потрапив в лікарню з серйозними проблемами з серцем. Оперативно було проведено стентування і зараз його життю вже нічого не загрожує. Але маєм іншу проблему – фінансову. Під чесне слово Уки і Наталі Іжицької були надані необхідні розхідні матеріали. які були потрібні для операції. Сума чималенька . Витрати лише на операцію потягнули на 39 623 грн. Маємо час до вівторка, щоб то оплатити. Окрім того будуть ще інші розходи на ліки .

Волонтерська родина Дідичів не має таких коштів, тож мусимо допомогти. Адже ми велика волонтерська родина, а в родині ніхто нікого не покидає в важкі часи.

(Улянко вибач, але ми не можемо стояти осторонь) наразі даю свою карту і чекаю від Улянки її.

Приват Банк 5168742061987834

Також кошти можно занести на головну пошту на склад “Допоможи фронту”, казати , що для Даника Дідича.

Максимальний перепост.

“Майдан” підтверджує справжність інформації і приєднується до заклику про допомогу і поширення повідомлення. Дякуємо всім небайдужим заздалегідь!

2 Commentaires

  1. “”
    Ука Дідич :::Дякую дуже. А я не могла зрозуміти, звідки стільки смсок з пропозиціями допомоги…

    Щодо фінансів. Єдине, про що я прошу, це закрити операцію. Бо я ті 40 тис. не зможу зараз покрити. Подальше лікування недешеве, але якщо воно залишиться на прогнозованому рівні, ми його витягнемо.

    І ще раз дуже дякую. Не сподівалася такого шквалу підтримки.1 ч. · 7
    Lipska Nataliya::: Улянко, не буянь, вам допомога потрібна і ми всі хочемо допомогти, буде лишнє, найдеш кому передати. Наразі вам самим дуже потрібно.

Les commentaires sont fermés.