МОЗ запевняє, що не проігнорувало звернення про забезпечення АТО ліками

Фахові медики склали перелік ефективних і доступних лікарських препаратів, належне забезпечення якими сил АТО має важливе значення. Відповідні звернення про необхідність забезпечення цими препаратами і засобами наших бійців полетіли до низки органів державної влади, у т.ч. – до Міністерства охорони здоров’я.

Згідно з Законом України “Про звернення громадян” (див. ст. 20) термін розгляду звернення, за самих кепських обставин, не може перевищувати 45-ти днів. Наше звернення полетіло ще до Нового року, то просимо звернути увагу на дату відповіді. Сама відповідь – до вашої уваги:

mozz-reply

Ок, коли за два тижні мине “термін, передбачений чинним законодавством“, ми (ІЦ “Майдан Моніторинг”) письмово і публічно перепитаємо у МО та МВС, що було зроблено (якщо було). А як нічого – потурбуємо вище керівництво, бо питання, на наш погляд, є принциповим.

 

2 Commentaires

  1. У Десні не менше половини курсантів хворі, в одного сьогодні навіть діагностували гнійну ангіну, а він знаходиться в казармі разом з іншими. Все лікування зводиться до двох пігулок- червоної і синьої.

Les commentaires sont fermés.