Демонстрація проти заборони абортів

11429905_668216989977933_4489108966386131355_nДжерело

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до демонстрації проти заборони абортів.
Нещодавно народним депутатом Мосійчуком було запропоновано внести до Верховної Ради законопроект щодо заборони абортів в Україні.

Приняття цього законопроекту буде мати катострофічні наслідки для українського суспільства.
Зважаючи на важке економічне становище в країні, низьку заробітну плату та високий рівень безробіття заборона абортів призведе до різкого зростання кількості кримінальних абортів,
тобто зашкалюючого рівня материннської смертності та непоправної шкоди жіночому здоров’ю, до інфантициду та відмови від малюків у пологових будинках, до зростання сімейного насильства
та жорстокого ставлення до небажаних дітей.
Втручання держави у вибір жінки стосовно її материнства, атака на репродуктивні права, відкидає Україну до середньовічного мракобісся чи диктатури тоталітарних режимів,
демоннструючи зневагу до життя та свободи власних громадян.
Ми хочемо звернутися до усіх небайдужих людей! Якщо ми будемо сидіти по домівкам та пасивно спостерігати за подібними “ініціативами”, то можемо дочекатися їх втілення у життя.
У 2012 році депутатом А. Шкілем та у 2013 році депутатами від ВО “Свобода” вже виносилися пропозиції щодо заборони абортів.
Саме своєчасна реакція громадськості попередила прийняття цих змін до законодавства.
Проведення демонстрації як превентивної акції протесту проти порушення репродуктивних прав жінки є дуже важливим інструментом суспільного впливу на органи влади.
Вийдіть на демонстрацію проти заборони абортів, висловіть свою громадянську позицію, бо у теперішній ситуації мовчання означатиме згоду з намаганнями влади контролювати наші життя та тіла.

Акція відбудеться 27 червня о 12:00. Місце збору – Поштова площа біля фунікулера. Демонстрація пройде по вулиці Сагайдачного, Контрактовій площі, вулиці Межигірській до кінотеатра “Жовтень”.

Акція погоджена з КМДА та буде охоронятися правоохоронцями.

Подія у ФБ – ТУТ

6 Commentaires

Les commentaires sont fermés.