Набір на семінар з муніципальної енергетики

Громадська організація «Громадська Рада» запрошує працівників органів місцевої влади Харківської та Чернігівської областей до участі в дводенному семінарі, який проходитиме в місті Чернігові 15 – 16 вересня 2015 року рамках проекту «Зміцнення спроможності української влади в енергетичному секторі».

Метою проекту є зміцнення потенціалу місцевих влад в управлінні муніципальною енергетикою та обмін досвідом.

Потенційні учасники – представники муніципалітетів Чернігівської та Харківської областей, які відповідальні за розвиток муніципальної енергетики. Учасники семінару будуть ознайомлені з директивами ЄС в сфері енергетичного менеджменту, планування муніципального енергетичного сектору, прикладами найкращих практик і безпосередньо діяльністю проекту.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Для участі у семінарі претендентам необхідно подати анкету кандидата шляхом заповнення форми за посиланням http://goo.gl/forms/B3D8g28fBA до 25 серпня 2015 року включно.

Загалом, до участі буде відібрано 24 особи по 2 представника з 12 муніципалітетів – шість з Чернігівської та шість з Харківської областей.
Учасники отримають підтвердження про участь в семінарі по електронній пошті або по телефону не пізніше 3 вересня 2015 року включно. Відібраним учасникам організатори компенсують проїзд, проживання та харчування.

Очікується, що учасники продемонструють готовність впроваджувати отримані нові знання на практиці у своїй роботі.

Претенденти, які подають заявки на участь у семінарі, погоджуються, що відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних» вони надають згоду ГО «Громадська Рада» на збір, обробку та зберігання персональних даних, вказаних в анкеті-заявці, з метою належного виконання проекту «Зміцнення спроможності української влади в енергетичному секторі».

Організатори залишають за собою право відмовити в участі у семінарі за результатами відбору в зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Контакти: із запитаннями можна звертатися до Олександра Підгорного
Тел. 0462 67 75 75, мобільний 050 330 14 06, pravocf@gmail.com

Діяльність проходить за підтримки Програми Розвитку Співпраці і Сприяння Демократії МЗС Литовської республіки.