Покладання квітів на могилу Василя Стуса, 04.08.15

n4 вересня минає 30 років з дня смерті українського поета і політв’язня Василя Стуса. Поета, чия глибина й мудрість, стійкість і незламність підтримують українців і досі.
Втішені тим, що до цієї річниці у Вінниці відбувся неймовірний#StusFest. 3 вересня заплановано прекрасний культурний марафон у Центрі науки та мистецтва «DIYA» (Кіностудія ім. О. Довженка, проспект Перемоги, 44).

Але саме у день смерті поета – 4 вересня – нічого не відбуватиметься.
ЗАПРОШУЄМО вшанувати пам’ять цієї непересічної особистості і приєднатися до урочистого покладання квітів на могилу Поета на Байковому цвинтарі 4 вересня о 18:00. Беріть квіти, лампадки, українську символіку і ПРИХОДЬТЕ!

******************************************************************
Як знайти могилу
Піднятися по вулиці Байковій і, лишаючи ліворуч будівлю крематорію, пройти угору горобиновою алеєю, ніде не повертаючи і не підіймаючись на схили ділянки 33. Після повороту асфальтової доріжки круто праворуч, обійти шлагбаум – справа буде видно пам’ятник на могилі Леоніда Бикова. Могила Стуса розташована далі, з цього ж боку, прямо біля доріжки в ряд з могилами Олекси Тихого і Юрія Литвина – три великі кам’яні хрести.

Джерело