Нові конвенції про війну грунтуватимуться на роботах українських правників

Якщо цивілізація встоїть, то виникнуть якісь правові конструкції щодо гібридних воєн. Вони, як свого часу класичні війни, будуть внормовані міжнародними конвенціями. Будуть якісь трибунали за агресію шляхом гібридних воєн. Зараз ці гібридні ситуації намагаються оцінювати у межах існуючого міжнародного права, але це нормально неможливо зробити, бо це інакші ситуації, які інакше (спеціально) повинні регулюватися. Як, наприклад, з появою і розвитком інформаційних технологій виникло IT-право, що спеціально регулює е-комерцію, е-злочини, е-інтелектуальну власність (а не застосовує тупо існуючі сторічні закони). Так і нова технологія гібридних атак спричинить появу відповідних підрозділів міжнародного права, нових конвенцій.

Можна вже зараз це розробляти і дисертації захищати) Взагалі в нас унікальна позиція в світі щоб стати піонерами в цьому – бо маємо лабораторію прямо на дворі). І нова конвенція буде не Женевською вже, а Київською)

Rosiya-tyurma-moskva-620x394

Chacha Shushuridze

1 Commentaire

  1. Цивілізація встоїть так само, як вона встояла під час великого переселення народів. І не сподівайтесь, що буде інакше

Les commentaires sont fermés.