Українські паралімпійці вразили світ. Зустрінемо героїв гідно!

Соцмережі України останніми днями активно обговорюють третє місце українських паралімційців у командному заліку на Паралімпійських іграх у Ріо. Для української збірної ці ігри стали найуспішнішими за всю історію. Про цю неймовірну перемогу, всупереч всім негараздам, пишуть навіть деякі провідні світові ЗМІ.

Голова Паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич так написав про перемогу на своїй сторінці

Ура!!!Ура!!!Ура!!! Ми перемогли! І так, як ми перемогли не всі можуть, тому й ми зберегли лідерство в світовому спорті! Ми по всім показникам – третя спортивна супердержава в паралімпійському спорті!!!
14372337_918848528219959_5245116669872252454_o
Фото зі сторінки ФБ Валерія Сушкевича

National Sports Committee for the Disabled of Ukraine, Paralympic Committee повідомляє про час прибуття героїв до України:

Повідомляємо дату і час прибуття національної паралімпійської збірної команди до України.
Перша найбільша група паралімпійців, у якій – найбільше чемпіонів та призерів XV Паралімпійських ігор і прибуває в ніч з 21 на 22 вересня, а саме о 1:25 ночі в термінал F в аеропорту Бориспіль. Вдячні керівництву нашого улюбленого аеропорту за те, що для нас виділили весь термінал F.
Хоч це буде і пізній час, знаємо, що є бажаючі нас зустріти. Тому повідомляємо що місцем зустрічі команди є площа перед терміналом F аеропорту Бориспіль.
Для преси і близьких та рідних паралімпійців буде організовано прохід в середину приміщення терміналу F. Адміністрація аеропорту Бориспіль просить з розумінням поставитись щодо неможливості проходу всіх бажаючих в середину приміщення терміналу F.
А наша команда буде рада і щаслива від зустрічі з усіма, хто вболівав за перемогу України в світовому спорті в далекому Ріо.
Окремо повідомляємо для засобів масової інформації, що акредитація для проходу в приміщення терміналу F – обов’язкова і здійснюється через офіс Національного комітету спорту інвалідів України в Києві, телефон – 2894330.


Соцмережі України висловлюють захоплення та підтримку переможцям.

Sergey Marchenko

Паралимпиада в Рио. 41 золотая, 37 серебряных и 39 бронзовых. Третье место в командном зачете. Обошли США. Страшно представить, во сколько раз там больше расходы на людей с особыми потребностями: в сто, тысячу, десять тысяч раз?
А еще, представьте, сколько было поводов опустить руки и жалеть себя у паралимпийцев. Когда утром, перед тем, как надеть штаны, надеваешь протез. Когда все идут на работу, а ты в кабинет ЛФК. Когда не получается побегать по лужайке с ребенком, потому что не можешь ходить.
Не опустили. Не помешала ни война, ни скверное состояние экономики, ни мизерные выплаты по инвалидности. Потому что все это существенно, но не важно. Главная победа наших героев случилась гораздо раньше. В голове. Когда человек, перед которым открыт весь мир, победил больного, обреченного на страдания.
Такие примеры успеха намного ближе и понятнее, чем выдумка Tesla Илоном Маском или iPhone Джобсом. Каждый может добиться успеха. Только выиграй бой в своей голове и вперед!


Мета усієї моєї команди в українському параолімпійському русі – показати максимум можливого, адже це так важливо для моєї країни“, – говорить Валерій Сушкевич.


Зустрінемо гідно наших героїв та віддамо шану їх силі духу та наполегливості!