У харківському магазині «Техносток» діють постійні знижки для учасників АТО та переселенців з Донбасу і Криму

У харківському магазині стокової та уживаної побутової техніки з Європи «Техносток» діють постійні спеціальні знижки на всі товари для учасників Антитерористичної операції на Донбасі та вимушено переміщених осіб з тимчасово окупованих окремих районів Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим. Про це інформує сайт цього магазину.

Як зазначається, спеціальні знижки від «Техностоку» поширюються на всіх бійців Збройних сил України, Національної Гвардії України та добровольчих батальйонів, які з 2014 року захищали та продовжують захищати Україну від російських окупантів в зоні Антитерористичної операції на Донбасі, а також на малозабезпечених вимушено переміщених осіб з окремих районів Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим. Тож учасники АТО та переселенці з окупованих Росією українських територій, як повідомляється, можуть завжди купити у магазині «Техносток» будь-які товари за спеціальною знижкою.

2016_11-28_tehnostok_ubd-vpo-ukr

«Ми в боргу перед тими, хто боронив та боронить незалежність України від російських військ і наш обов’язок віддати їм належну шану. Як соціально відповідальний бізнес, ми вважаємо, що така знижка стане невеликою подякою з нашого боку за їх мужність та героїзм у війни проти України, яку веде Росія проти України, мріючи відновити Російську імперію. Разом з тим, ми маємо допомогти й тим, кому довелося вимушено покинути свої будинки через російську окупацію, хто винаймає квартири і не має достатніх коштів для облаштування свого життя», – зазначає команда магазину «Техносток».

Раніше ми вже повідомляли, що магазин побутової техніки з Європи «Техносток» проводив акцію для своїх клієнтів «Спілкуйся з нами українською – отримай знижку» до Дня української писемності та мови, який відзначається щорічно 9 листопада. У такий спосіб цей харківський магазин заохочував своїх відвідувачів та покупців спілкуватись українською.

Додамо, що магазин «Техносток» є одним з небагатьох харківських місцевих бізнесів, які мають сайт з повноформатною україномовною версією та ведуть своє спілкування із клієнтами у соціальних мережах українською мовою.