Анонс. Антологія українських письменників Донбасу «Порода»

3 серпня 2017 року о 13:00 запрошуємо Вас до приміщення Антикризового медіа-центру (Хрещатик, 2, Український дім) на прес-конференцію з нагоди відправлення до друку Антології українських письменників Донбасу «Порода», яка вийде у видавництві «Легенда».

Буде презентовано унікальний проект Антології, до якої увійшло понад 60 авторів, які в той чи інший спосіб пов’язані з українською Донеччиною та Луганщиною. Протягом майже двох років упорядники Антології Веніамін Білявський та Микита Григоров збирали матеріал – і, нарешті, у вересні, саме напередодні Форуму видавців у Львові, книжка побачить світ.

Проект видання Антології реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Чим унікальний цей проект? Яка його суспільна значимість? У чому його важливість для української культури? Які раніше не відомі та маловідомі автори будуть представлені у виданні? Які твори друкуються вперше? Чому це видання є актуальним саме зараз? На ці та інакші питання можна буде отримати відповіді під час прес-конференції.

Спікери:

Сергій Жадан, письменник та перекладач, член Редакційної Колегії Антології «Порода»

Юрій Бедрик, поет, перекладач, головний редактор видавництва «Легенда»

Станіслав Федорчук, керівник проекту видання Антології української літератури «Порода», голова Правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини»

Організатори прес-конференції: ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини», Благодійний фонд Сергія Жадана

Контактні телефони: +38 096 322 54 42 +38 095 508 89 65