Бійцю ЗСУ треба допомога у лікуванні поранення

Поранений неподалік міста Горлівка. Страждає від наслідків вибухового поранення правого передпліччя – дефект кістки близько 10 см. Вартість лікування складає 672 268 гривень.

Поранений:

Володимиру 44 роки, він доброволець. Воював у складі батальйону «Дніпро-1», згодом підписав контракт з 25 бригадою ЗСУ. Отримав поранення на бойовому завданні між Горлівкою та Зайцевим.

Травма.

наслідки вибухового осколкового поранення правої руки:
– дефекти обох кісток передпліччя 10 см впродовж середньої третини,
– пошкодження медіального, серединного та ліктьового нервів,
– нестабільність кісток передпліччя,
– вогнепальний остеомієліт.

Володимир має значні дефекти кісток передпліччя, що практично неможливо якісно вилікувати за допомогою загальноприйнятих методик. Крім того, вогнепальний остеомієліт прогресує та невпинно погіршує ситуацію: збільшує дефект кісткової тканини і з часом може призвести до втрати руки. Реконструктивно-відновлювальне лікування із застосуванням клітинних технологій допоможе подолати остеомієліт, компенсувати дефект та відновити цілісність кісток і, зрештою, максимально повернути функції руки.

Детальніше про пораненого:

Володимир – доброволець, побратими краще знають його під позивним Таксист, пішов на фронт ще на початку війни. З травня 2014 року служив у батальйоні «Дніпро-1». Після майже двох років у батальйоні підписав контракт з ЗСУ, де служив у 25 окремій повітрянодесантній бригаді. За цей час Володимир пройшов практично всі гарячі точки зони АТО. Володимир добре знаний між бійців різних підрозділів як самовідданий та мужній солдат.

Отримав поранення 6 березня 2017 року під час виконання бойового завдання між населеними пунктами Горлівка та Зайцеве. 120-міліметрова міна розірвалася поряд з бійцями. Володимир отримав безліч небезпечних для життя осколкових травм по всьому тілу. Найбільше постраждали обличчя, грудна клітка, черевна порожнина та рука.

Після стабілізації стану бійця у військових шпиталях постало питання відновлення руки. Дефекти променевої та ліктьової кісток перевищують 10 см, крім того, триває вогнепальний остеомієліт, який продовжує руйнувати кісткову тканину. Зараз потрібно якнайшвидше зупинити цей небезпечний процес, після чого відновити кістки за допомогою біотехнологій. Волонтери та журналісти, які добре знають Володимира та щиро опікуються його здоров’ям, звернулися по допомогу до проекту «Біотех-реабілітація поранених». Після огляду у медичному центрі ilaya лікарі запропонували схему лікування, яка допоможе досягти найкращих результатів при такій травмі.

Володимир народився і живе у Кременчуці Полтавської області. Має родину – дружину, 20-річного сина та 12-річну доньку. До війни працював на різних роботах: і викладав хореографію, і керував групою швидкого реагування у охоронній фірмі, і навіть був таксистом – звідки і пішов його позивний. Володимир дуже позитивний та мужній чоловік. В часи коли наша країна потребувала захисту він, не роздумуючи, пішов на фронт. Три роки він боронив державу та заплатив за наш із вами спокій своїм здоров’ям. Зараз допомога потрібна йому. Ми віримо, що ви не полишите у біді нашого захисника. Разом ми можемо ефективно допомогти Володимиру.

Необхідне лікування:

Реконструктивно-відновлювальне лікування травми кісток передпліччя із застосуванням біотехнологій.

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 16 896,5 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 15 802,5 грн
3. Ендотеліальні клітини, 80 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 63 525 грн.
4. Періостальні клітини, 80 млн (зі знижкою 50%) – 63 525 грн.
5. МСК з кісткового мозку, 200 млн (зі знижкою 50%) – 127 050 грн.
6. Кісткові блоки, 5-10 см та 12-14 см, індивідуальне виготовлення (зі знижкою 40%) – 36 600 грн.
7. Кісткові чіпси (зі знижкою 40%) – 12 600 грн.
8. Анестезія (зі знижкою 15%) – 12 325 грн
9. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 323 944 грн

Вартість лікування зі знижкою медичного центру 43%: 672 268 грн

Внесок можна зробити за посиланням:

http://www.peoplesproject.com/volodimir-44-roki-vartist-likuvannya-672-268-grn/

A propos Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.