В Бердянську створили миротворчий мурал

Випускники УМШ організували створення у Бердянську миротворчого муралу.

Назва муралу “all you need is love”, як слова з популярної пісні. І це не випадково. Створення арт-об’єкту було приурочено до Дня джазу. А містом було вибране традиційно узбережжя Азовського моря на території санаторію “Бердянськ”. Першим етапом став суботник, а якому прийняло участь Перше Антикафе Бердянську “Час Є!”, музичний джазовий колектив, учні музичної школи та активна молодь міста.

 

Разом прибрали пляж біля стіни, почистили стіну та загрунтували її. Наступним етапом став нічний розпис стіни, коли учасники малювали контури майбутнього малюнку. До Дня джазу було організовано концерт на узбережжі, прямо на березі під шум хвиль. І гості концерту могли теж долучитись до малювання. Домальовували стіну та вкривали захисним шаром вже через тиждень. Перший мурал “Є час на джаз!!!” Було створено три роки тому. Сподіваємось, що всі мешканці та гості міста зможуть зробити світлину з новим муралом та розповісти всім “all you need is love”.
Марія Кушнір

A propos Ігор Кіянчук 217 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан

1 Commentaire

  1. Назва муралу “all you need is love”, як слова з популярної пісні. І це не випадково. Створення арт-об’єкту було приурочено до Дня джазу. А містом було вибране традиційно узбережжя Азовського моря на території санаторію “Бердянськ”. Першим етапом став суботник, а якому прийняло участь Перше Антикафе Бердянську “Час Є!”, музичний джазовий колектив, учні музичної школи та активна молодь міста.

Les commentaires sont fermés.