Перша онлайн школа соціальних тьюторів

Перша онлайн школа соціальних тьюторів

За підтримки Фонду Конрада Аденауера

З початком нового 2020 – 2021 навчального року заклади вищої освіти України прийматимуть нових студентів – молодь з окупованих територій. Молодь, якій потрібно навчитися жити і встановлювати контакти в новому середовищі. Це пов’язано з проблемами, які часто ані куратори навчальних груп, ані штатні психологи та соціальні працівники не в змозі відчути та відповідно відреагувати.
Отже, існує потреба в організованому професійному супроводі студентів з числа ВПО. Саме тому – ТЬЮТОРИ! Але йдеться не про традиційне педагогічне, а соціальне тьюторство, як специфічний комплекс функцій.

Запрошуємо Вас до участі в Першій онлайн школі тьюторів, яка розпочинає роботу 5 вересня 2020 року.

Фахівці з України та Ізраїлю мають практичний досвід роботи з адаптації та інтеграції складних груп та, разом зі слухачами Школи, сформують новий – СОЦІАЛЬНЕ ТЬЮТОРСТВО.

За результатами навчання, за умови виконання плану, передбачається видача сертифікату.

До участі запрошуються представники закладів вищої освіти України, лідери органів студентського самоврядування, працівники соціальних служб, представники громадських організацій, діяльність яких пов’язана з метою Школи.

6 занять пройдуть з 5 вересня по 10 жовтня, щосуботи з 10.00 до 15.00 на платформі ZOOM.

Якщо Ви вважаєте, що участь у школі є корисною для Вашої діяльності та можете приділити цьому час – будь ласка, зареєструйтеся за посиланням.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBf518P_VZ_L15tBLj6v0_n4wiSYS9o44EnzUkuMR8sw315w/viewform 

Звертаємо Вашу увагу на те, що кількість слухачів обмежена. Реєстрація триватиме до 18.00 25 серпня. За результатами відбору Ви отримаєте відповідь не пізніше 26 серпня. Запрошені на школу отримають листа з програмою та лінком на платформу ZOOM.

Контакти:
Олена Знаткова, член Координаційної ради з питань ВПО при Харківській міській раді
+380 50 709 92 61,
o.znatkova2019@ukr.net

Ігор Дубровський, координатор Школи соціальних посередників «Української Миротворчої Школи»
+380 50 6194397
dubrig@ukr.net

До зустрічі!

Олена Знаткова

1 Commentaire

Les commentaires sont fermés.