МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПРО ЕЛЕКТРОННЕ ЛИСТУВАННЯ.

07/27/2001 | Михайло Свистович
Хочу роз’яснити всім деякі подробиці нашого листування, бо це часто заважає нам переписуватись.

Справа в тому, що фізично поштова скринька maidan@maidan.org.ua нам недоступна. Вона стоїть на комп’ютері в Технаря, а до нас йде переадресація на наші шарові пошти.

В отриманні листів проблем немає, але відправка трохи проблематичніше, якщо на ваших поштових скриньках стоїть запобіжник проти листів з шарових пошт, наприклад, Yahoo.

Отримавши листа, я роблю Replay, а мені приходить Mail Delivary System, що мій Replay до вас не дійшов. Тому я змушений писати Технарю, щоб він відправив листа з maidan@maidan.org.ua.

Це забирає час і в мене, і в Технаря та сповільнює спілкування, бо його швидкість залежить від того, як Технар дивиться поштову скриньку, а він теж людина і має право відриватися від комп’ютера.

Тому я пропоную всім, хто бажає з нами листуватися зняти запобіжники зі своїх скриньок. Я розумію, що приходитиме спам, але повірте, його приходить навіть нам не так багато, а незручностей в нас значно більше.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".