Відкрився (і впав) магазин футболок з лайкою на Януковича

29 серпня. Оновлення! Проіснувавши всього півтора дня онлайн магазин футболок “Спасибо Донбассу” впав від потужної DDoS атаки. Адреса http://spasibodonbassu.com більше не діє, на який час – не відомо. Несподіваним кроком власники магазину виклали дизайни футболок на фейсбуці задрама для всіх. Скачати їх можна тут http://www.sendspace.com/file/4h6gfi . Сторінка магазину на фейсбуці – діє й надалі!

Знайшла свій шлях на футболки кричалка фанатів київського “Динамо” “Спасибо жителям Донбасса за президента П..са”, яка стала знаменитою після того, як відео з матчу Динамо-Карпати, який відбувся 7-го серпня, потрапило в Інтернет.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mYDEPADnH2o

Магазин “Спасибо Донбассу” http://spasibodonbassu.com, який дням  з’явився в мережі, пропонує на вибір кілька варіантів футболок із скороченим до трьох найбільш впізнаваних слів мемом.

“У кожного є свої причини любити мем “Спасибо жителям Донбасса” то носити співзвучну футболку”, – йдеться на сайт.

Розміщений на сайті текст під заголовком “Наша місія. Ваша покупка” обіцяє, що гроші отримани на продажу футболок – за кожну просять по 20 доларів – будуть спрямовані  у “Фонд Каски”, який серед іншого має на меті встановлення пам’ятника касці в одному із центральних парків Києва. Це, на думку власників сайту, стане символом “єдності української нації, об’єднаної спільною працею”.

Також заявляється, що фонд здійснюватиме оплату навчання в найкращих ВУЗ-ах україни для “молодих колишніх ув’язнених, які повернули свій борг суспільству і мають намір стати на шлях виправлення”

Розміщені на “Спасибо Донбассу” новини закликають відвідувачів вигравати призи, зробивши фото у куплених футболках на фоні державних установ, вигадувати власні кричалки та ін.

Між тим вже з’явилась сторінка магазину на Facebook.

3 Comments

  1. лучше сральной бумажки с его изображением. таким дерьмом как раз жопу подтирать надо

Kommentarerne er lukkede.