Акція: “Україна – це Європа!” 16 листопада, Київ-Варшава

16 листопада з 15:00 до 18:00 за адресою Київ, вул. Круглоуніверситетська, 10, представництво Єврокомісії в Україні

Синхронна акція в Києві та Варшаві на підтримку підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

17 листопада Комітет закордонних справ Європарламенту (ЄП) розглядатиме питання: чи рекомендувати євродепутатам голосувати за підписання Угоди про Асоціацію з Україною. Внутрішньополітична ситуація в Україні, зокрема судові процеси над лідерами опозиції, призвела до того, що серед членів ЄП з’явилося чимало супротивників підписання Угоди до того моменту, поки українська влада не доведе свою відданість демократичним цінностям.

Натомість рух “Ми – Європейці” закликає Європарламент і зокрема членів комітету закордонних справ схвалити підписання Угоди про Асоціацію з Україною. Адже цей документ спонукатиме українську владу рухатися шляхом євроінтеграції та проводити в державі відповідні реформи. “Ми – Європейці” організував збір підписів в інтернеті за підписання Угоди, яка необхідна в першу чергу українському народові. У фіналі акції лист з підписами буде передано представникам Єврокомісії.

В цей же день і час аналогічна акція під назвою “Дай п’ять Україні” відбуватиметься у Варшаві. Польскі та українські студенти і громадські активісти закликатимуть Європарламент підтримати українське суспільство в його євроінтеграційних прагненнях.

В ході акції відбудеться скайп-міст між активістами двох столиць.

Приєднуйтеся, адже ми – європейці!

 

Подія в фейсбуці https://www.facebook.com/event.php?eid=191757960906865

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair