Геннадій Конопльов. Вічна пам’ять. Прийди о 17:00 під АП

Дмитро Гнап

Маю пропозицію не сидіти і люто коментувати по Фейсбуках смерть чорнобильця в Донецьку, а прийти сьогодні о 17.00 під Адміністрацію Президента із запаленими свічками. Просто аби показати владі, що ми не готові так просто проковтнути чергову смерть людини, викликану діями міліції. Біля монітору, воно може і цікавіше і затишніше, але так ми й не помічаємо, як поступову перетворюємося на рослини. “Для панування зла потрібна лише одна умова: щоб хороші люди сиділи склавши руки”. Перепостіть будь-ласка, якщо поділяєте пропозицію.

 

—–

Геннадій Конопльов. Вічна пам’ять.

“Геннадий Иванович – член городского бюро ВО «Батькивщина», председатель родинской городской организации ветеранов войны, труда и детей войны.

Гроб с телом умершего участника акции голодовки чернобыльцы планируют на руках пронести от морга до Шахтерской площади Донецка. Таким образом они планируют почтить память поддержавшего их шахтера.

Коноплев приехал в палаточный городок в среду, 23 ноября. Отдежурив ночь, он принял решение присоединиться к голодовке – чтобы поддержать требования ликвидаторов аварии на ЧАЭС.”

o-00020385-n-00062944[1].jpg
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair