Гомофоби застосовують приписки, але фотошоп ще не опанували

Два тижні тому в Херсоні вже була спроба провести акцію “проти гомосексуалізму, гендерної політики та ювенальної юстиції“, на яку вдалося зібрати “біля 10 осіб”.

Сьогодні гомофоби спробували помітингувати знову. Місцеві ЗМІ повідомили, що в акції начебто взяли участь 150 осіб.

Виглядають ті “150 учасників акції” ось так:

Тобто, якщо рахувати клієнтів банку, перехожих, відвідувачів наметів, кількість людей вийде справді нічогенька. Але 150 все одне не нашкребеться.

Між тим цілеспрямованими учасниками акції можна вважати лише тих, хто погодився сфотографуватися на спільному фото після акції. Ось вони:

У РПЦ вже чудово освоїли фотошоп, натхненникам цієї акці, серед яких найбільш одіозними виглядають “Посольство Боже” та  догналівці, ще , схоже, доведеться його опановувати. Бо без фотошопу зібрати принаймні 100 людей в них ніяк не виходить. А вчитися новому (хоч й тому ж фотошопу та піару) все одне краще, ніж поширювати маячню, перекручування фактів та відверту брехню.

До слова, у промовах мітингарів доволі часто було чутно вислови нетерпимості, які спрямовані на розпалювання ворожнечі. “Владоохоронні” органи, які були присутні на акції, на це ніяк не реагували.

=======

Фото зроблене слухачкою Гендерних студій Наталею Ткачовою. Більше фото

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.