На Полтавщині приховують витік 35 тон розчину отруйної речовини

Днями на залізничній Полтавській колії за маршрутом Гадяч-Лохвиця на станції Вениславіка стався витік 35-ти тон розчину отруйної речовини невідомого походження.

Про те, що це сталося  доволі ретельно переховують, і було дано пряму вказівку усім працівникам ЗДС, не розголошувати даної ситуації, та уникати, будь-яких коментарів з цього приводу.

Увесь розчин було прийнято рішення сховати власними силами під землю, але через сильнодіючі  властивості речовини, вона знову виходить на поверхню, і має неабияку загрозу для найближчих сіл, які мають у своїй власності шахтні колодязі, та вживають із них прісну воду.

Представники влади коментувати ситуацію відмовляються, ті хто ліквідовував наслідки цієї проблеми поза кадром говорять, що підошва на взутті згорала за лічені хвилини.

Даною проблемою зацікавилися всеукраїнські телеканали : СТБ, та “Інтер” повідомляє полтавська правозахисниця Ірма Крат, до якої звернулися самі ліквідатори.

“Свобода слова”
Оновлення.  13.20 , 11.05. Щойно телефонували із транспортної міліції України, вже вся область ліквідує наслідки аварії. спочатку говорили, що ми все вигадали, але отрути сховати не вдалося.
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair