В Києві проходить виставка “АГРО-2012”

5 вересня в Києві відкрилась XXIV Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок “АГРО -2012”, під час якої фахівці агарної галузі та кияни зможуть побачити найкращі здобутки українського та світового сільського господарства.

В Києві відкрилась виставка "АГРО-2012"

 

У рамках виставки проходять такі спеціалізовані заходи: міжнародна спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки; спеціалізована виставка автоматизації, управління, альтернативної енергетики, GPS і GIS технологій; виставка рослинних енергоресурсів “Біопаливо-2012”; виставка тваринництва та ветеринарної медицини; спеціалізована виставка конярства та кінного спорту; виставка рибного господарства та рибальства; плодоовочевий форум; виставка грибної індустрії, тощо.

Під час запланованих заходів представники аграрних господарств України та закордону можуть обмінятись досвідом та придбати необхідну сільськогосподарську техніку, а кияни та гості столиці отримали нагоду ознайомитись з сільськогоспордарськими товарами, що виробляються в різних регіонах України.  Так, відвідувачі тернопільського павільйону мають нагоду ознайомитися із продукцією переробних та сільськогосподарських підприємств краю.

Неабияке задоволення від спілкування з братами меншими і більшими отримають і наймолодші відвідувачі заходу, оскільки українське тваринництво представлено на виставці “живими зразками”.

  image

Натомість їхні батьки отримають нагоду придбати товари  українського сільського господарства за цінами виробника.