В регіонах масово знищують передвиборчу рекламу УДАРу

В партії «УДАР» заявляють про масове знищення зовнішньої реклами партії в різних регіонах України. В партії вважають, що до цього причетна місцева влада і представники Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба партії.

Так, згідно з повідомленням, на Закарпатті на трасі Київ-Чоп у селах Розівка та Холмок представники Партії регіонів самовільно захопили 5 бігбордів, які до 26 жовтня орендовано і оплачено «УДАРом».  За фактом правопорушення правоохоронці склали протокол. Юристи «УДАРу» готують позов до суду про завдання матеріальної шкоди та перешкоджання передвиборчої агітації.

В «УДАРі» також заявляють, що по всій Україні рекламні агенції, які уклали угоди з партією на розміщення зовнішньої реклами, скаржаться на тиск місцевої влади.

«Так, у Запорізькій області власникам рекламних конструкцій телефонують обласні та місцеві чиновники і в агресивній формі вимагають зняти рекламу, погрожуючи, що не подовжать дію дозволів на щити. Двом агенціям після появи рекламних плакатів, де Віталій Кличко обіцяє люстрацію влади та боротьбу з корупцією, без будь-яких пояснень демонтували рекламні щити й вивезли їх у невідомому напрямку. Такі ж випадки зафіксовано і в Одеській області», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у серпні міліція затримала трьох молодиків, які псували білборди кандидата УДАРу у Кременчуці

Раніше ВО Свобода та об’єднана опозиція неодноразово заявляли про нищення своєї зовнішньої реклами.