Відкрите Звернення до Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка, Віталія Кличка

Шановні панове ! Звертаюся до Вас, як до потенційних кандидатів на пост Президента України.

Скоріше за все, кожен з вас підсвідомо не бажає змагатися в передвиборчій гонці з таким політичним конкурентом як Юлія Тимошенко. Інакше важко пояснити Вашу імітацію визволення Тимошенко з тюрми.

Адже ще зовсім недавно ми чули персонально від Олега Тягнибока обіцянку зробити все можливе та на початку своєї депутатської каденції разом з об’єднаною опозицією звільнити Юлію Тимошенко. Чекаємо.

А скільки разів Арсеній Яценюк заявляв про те, що Тимошенко повинна бути на свободі! Чекаємо відповідних дій.

Кому, як не Віталію Кличку розуміти, що з Юлією та Юрою розправилися, застосувавши бої без правил.

Тому, станьте панове Лицарями Честі, Мужності та Відваги і визвольте своїх політичних партнерів, а інструменти необхідні для цього у вас є – Ви стали депутатами ВР, а тому легко можете внести відповідні законопроекти та закріпити їх прийняття закликом до зібрання народу під ВР.

Не сумнівайтеся, люди зберуться, адже розуміють, що оцінку політику дають виборці, а не суд і не можна за це позбавити людину на сім років права просто вільно жити.

Кожен з нас несе персональну відповідальність за те, що коїться навколо і що дозволили розправитися з Тимошенко, Луценко, Павличенко і ще десятками невинних людей.

Соллюцій писав : « В єднанні і мале зростає, а в розбраті і велике розпадається»

Саме тому закликаю Вас зробити все можливе і неможливе для звільнення Тимошенко та Луценко та інших політв’язнів і тоді матимете моральне право балотуватися на пост Президента України.

Ми хочемо побачити нарешті дії , а не тільки обіцянки.

Зараз саме час діяти!

З повагою, голова Херсонської організації

« Громадське об’єднання « Добро» Валентина Крицак

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

13 Comments

  1. Для люстрації шпани, що при владі, потрібні народні загони повстанців !!! Опозиція, рано засіла в окопах, до 2015 р., про обіцянки не згадує !!! Час кликати народ на допомогу. Чи, вже біля корита про все забули ?

  2. Где авторы там рыцарей видели? Кличко – с амбициями императора…Яценюк – политический нарцисс или может Тягныбык, котрому Тимошенко вообще нигде не терахтела? Смешнецы, однако, эти авторы

  3. Валентина, зачем занимаетесь популизмом? Подать законопроект? Его не примут. Собраться возле ВР? От этого мало толку, они плевали на эти сборы. В рамках созданных врагами существующих законов освободить невозможно. Только радикальными методами. Так об этом и надо говорить, а не молоть яйца в ступе, из пустого в порожнее.

    • Ви знаєте , пане Чур, популізмом ніколи мені займатися – я практик в житті. Зайдіть на мою сторінку в Фейсбуці і десяту частину моєї практичної громадської (волонтерської) роботи побачите в фотоальбомах і відповідних документах, наприклад в альбомі “Боротьба з федерастами”.
      Тепер по суті. Ці люди, до яких я звернулася , як народні депутати одержують нормальні зарплати з бюджету, а тому своїми практичними діями повинні виконати волю своїх виборців. Тим більше, кожному з них це потрібно для власного піару, а нам треба результат.Якщо вони свій цей шанс упустять, то прийдеться народу організуватися самим.Я готова буду це зробити. А Ви готові не критикувати, а зробити краще?

  4. Все верно . Присоединяюсь,пусть действуют и что-то делают. А народ поддержит!

  5. Єдине що може зробити народ – це підтримати на майбутніх виборах націоналістів, які наведуть порядок у владі за справедливими законами. Почитайте їх програму і ви переконаєтеся наскільки вона відповідає Вашим потребам, потребам українців, а не зайд і прохіндеїв !

  6. Перекладача з російської мови повинна утримувати особа, що не знає української мови, але бажає виступати. А український народ повинен отримувати інформацію на рідній мові, а не на окупаційній(російській), німецькій, французській,…. Без Мови немає Нації, без Нації немає Держави. З України, тимчасові можновладці, утворили джерело для безмежного збагачення. Їм, держава, закони не потрібні, а лише капітали в закордонних банках..

  7. Замість тюрми, вони пішли у владу,
    Тепер грабують, нищать, продають,
    Відкрито роблять злочини і зраду,
    Ще реформаторів із себе видають.
    Торгують оптом, вроздріб, на вагу,
    Ті, що в підніжжі, ті що на вершині.
    Мовчить Гарант і Рада ні гу-гу!
    Мерзенно жити у такій країні!
    Процес гниття завжди йде з голови
    І що спливає – у народі знають!
    Потік лай-на несе нас до Москви,
    Там з діркою від бублика чекають!
    Гірка брехня, що влада це від Бога,
    Її обманом підло захопили.
    В нас різні цілі, різна в нас дорога,
    Але, що терпимо, то дійсно завинили!

  8. За все, що відбулось в Україні (вбивства, пограбування, підпали, побиття, знущання, гвалтування, нещадну експлуатацію шахтарів, поліцейські порядки, порушення Конституції, розпродаж України, розкрадений бюджет, рейдерство, шахрайство на виборах, автоаварії з участю поліцаїв, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, підслуховування нардепів, дебілізація освіти табачником, нагорода антиукраїнських міністрів, шабаш симоненківців, русифікація, напад на депутата О.Ляшка, корупція, сваволя суддівства, цензура, зрив Євроінтеграції, мітингарі з залізними трубами, злочинний розгін Євромайдану, катування студентів, журналістів…) до СУДУ – Президента (Януковича-московоязику шестірку)секретаря РНБО(А.Клюєва), СБУ(О.Якименка), ГПУ(В.Пшонку), МВС(В.Захарченка) ! Отож, прийдеться відповісти перед народним Віче чи судом присяжних, а не в приватизованому суді.

  9. 1. ВГО “Майдан”, (єдиним джерелом влади в Україні є народ ) на Віче,
    створює Суд присяжних,
    2. Суд присяжних викликає на засідання, що відбудеться «__» січня 2014 р. о 12.00
    за підозрою у зраді: ЯНУКОВИЧА В.Ф. – Президента Окупованої території, Голову Ради національної безпеки і оборони Окупованої території;
    РИБАКА В. В.- Голову Верховної Ради Окупованої території;
    АЗАРОВА М.Я.- Прем’єр-міністра Окупованої території;
    Дію законів України окупантами, практично, скасовано, діє телефонне право зловмисника СБУ, МВС.

Kommentarerne er lukkede.