Від алергії на Україну «ударівці» прописали Олексію Костусєву клізму

Як кажуть одеські дотепники, місцева організація партії «УДАР» вже зробила міському голові Олексію Костусєву «вирвані роки». «Ударівці» постійно влаштовують не лише дотепні, а досить дошкульні наїзди на цього недолугого чиновника, який сам себе проголосив «народним мером». Вже цілий місяць активісти партії та їхні численні добровільні помічники фіксують на фото й відео усілякі неподобства, що засвідчують його невиконані обіцянки, готуючись представити всі ці документальні звинувачення на спеціальній виставці.

А 11-го лютого активісти молодіжного крила партії влаштували на Думській площі біля входу в міськраду акцію «Народному меру – народний медогляд!», присвятивши її Всесвітньому Дню хворого. Добре знаючи, що Костусєв такий само хворий, як мотузка вчетверо, «ударівці» все ж вирішили знайти причину його невдач і провалів саме у психічному та фізичному здоров’ї мера. Провівши свій консиліум, вони встановили діагноз і написали у довідці на його ім’я «алергія на одеситів». Коментуючи це рішення, учасники акції зазначили, що виходець із Сахаліну, колишній викладач наукового комунізму не лише має задавнену алергію на Одесу й одеситів, а і на незалежну Україну та українців. Інакше чим пояснити, що він фактично руйнує заповідний архітектурний ансамбль міста, роздає за безцінь курортні землі узбережжя, перетворює Одесу на своєрідний форпост так званого «русскава міра»?

Як і обіцяли напередодні акції її учасники, вони принесли із собою клізму, яку прописали «народному меру».Та всім зрозуміло, що від хронічної хвороби на українофобію, клізми, припарки та пігулки допоможуть меру, як мертвому кадило. Тож у рецепті, який виписали на цьому народному медогляді юні патріоти, чітко зазначено: «Рекомендація: обіймати посаду Одеського міського голови категорично заборонено!». Звідси висновок – гнати такого геть паршивою мітлою, проголосити дострокові вибори мера Одеси і знайти гідну заміну Костусєву, якого одесити вже давно поза очі називають то «кактусом”, то «Петрушкою».

Партія Віталія Кличка «УДАР» не приховує, що має свого кандидата на посаду Одеського міського голови. Це нинішній народний депутат Едуард Гурвіц, якого Одеса пам’ятає і любить за безліч добрих справ, які він зробив для міста під час свого попереднього перебування на посаді мера. Безперечно, що таку прохідну кандидатуру охоче підтримають й інші опозиційні партії. Адже місто, яке Костусєв тягне у новітню світську імперію чи то під назвою «євразійського союзу», чи то «русскава міра», потребує відродження і повернення у лоно України.

А Олексію Костусєву зараз не позаздриш. Одеську обласну організацію партії «ПОРА» нині очолює Андрій Юсов – тридцятирічний, але вже бувалий у бувальцях політик, енергійний, креативний і здатний організувати такий спротив «Петрушці», що тому мало не здаватиметься. Такий само у нього і помічник – лідер молодіжного крила обласного осередку партії Віталій Свічинський. Не виключено, що на наступну акцію під стіни міськради вони виведуть своїх «ударівців» для того, щоб вимести Костусєва геть з Одеси.

Сергій Горицвіт

На світлинах: роль «Петрушки» одеський мер виконує не лише на «Гуморині», акція біля приміщення Одеської міськради, рецепт Олексію Костусєву від «ударівців», Віталій Свічинський – лідер молодіжного крила одеського відділення партії «УДАР».
Фото автора.

Роль «Петрушки» одеський мер виконує не лише на
«Гуморині»
Акція біля приміщення Одеської міськради
Рецепт Олексію Костусєву від «ударівців»
Віталій Свічинський – лідер молодіжного крила одеського відділення
партії «УДАР»
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair