Новий керівник ТВі вже втручається у редакційну політику – Мустафа Найєм

Трудовий колектив каналу ТВі прагне розібратись, хто став власником каналу та буде визначати його редакційну політику. Про це в інтерв’ю “Голосу Америки” заявив один з ведучих каналу Мустафа Найєм.

За словами Найєма, колектив каналу ухвалив рішення не виходити в ефір у вівторок.

Журналіст відзначив, що у відповідь на пропозицію організувати зустріч в ефірі нового та старого власника та керівників каналу, йому повідомили, що пускати на канал старого керівника заборонено.

“Новий директор не пустив на перший же ефір старого директора. Це вже є втручання у редакційну політику каналу”, – зазначив телеведучий.

“Ми не впевнені, що новий власник дотримуватиметься тих стандартів до яких ми вже звикли”, – сказав Найєм.

“Жодна зі сторін не має стовідсоткової впевненості у своїй позиції”, – описав Найєм протистояння між новими та старими власниками.

Український медіа простір у вівторок зранку збурили події навколо телеканалу ТВІ. З телеканалом, який досі був одним з лідерів правдивого ефіру в Україні  почали відбуватись маніпуляції. У ситуації, коли нові та старі власники та інвестори каналу з розбираються у своїх правах на власність , страждають глядачі та журналісти, які не можуть чесно виконувати свою роботу. Після засідання трудового колективу, журналісти вирішили не виходити сьогодні в ефір.

http://ukrainian.voanews.com/content/article/1647322.html

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. Українська «влада» остаточно висвітилася, як антиукраїнська!
    Президент, міністри, у тому числі МВС та Збройних сил, всі очільники всіх рівнів є або московитами, або донецькою шантрапою(типу Кузьміна-мурочника). Вчора у Кіровоградській області, смт. Новоархангельськ, захоплено московськими попами храм Київського патріархату, при цьому Беркут оточив храм і не давав вірянам зайти у нього – бив людей, труїв їх газом:
    “Беркут” разом з “братками” Московського патріархату напали на вірян під час акції протесту проти рейдерського захоплення храму
    svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/038553/

Kommentarerne er lukkede.