Сьогодні на Майдані виступить Президент Європейського економіко-соціального комітету

23 грудня, о 19:00, на Майдані Незалежності виступить Президент Європейського економіко-соціального комітету Анрі Малосс.

Очікується, що під час своєї промови Малосс закличе до зміцнення громадянського суспільства в Україні, а також до посилення можливості для громадян вільно висловлювати свої думки та бути почутими. Також він торкнеться питань суспільної свідомості в Україні та бажання людей висловлювати свою точку зору. Окрім того, Малосс виступить на захист свободи вибору українців – особливо, у контексті примусу до потреби вибирати винятково між Росією та Європейським Союзом.

Будучи французом за національністю, Малосс виголошуватиме свою промову українською мовою.

Після промови посадовець буде присутнім у штаб-квартирі прес-центру Будинку профспілок, який знаходиться ! за такою адресою: вул. Майдан Незалежності, 2.

Малосс перебуває у Києві з 23 по 25 грудня. Мета його візиту – провести зустрічі з представниками громадянського суспільства та простими українцями. Також він має намір сприяти діалогу, розумінню демократичних прагнень, солідарності, свободи вираження думок і зближення з європейськими цінностями.

Для отримання детальнішої інформації або планування інтерв’ю, будь ласка, звертайтеся до Дмитра Корбута за таким телефоном: +38 (066) 662-97-82

Нагадаємо, що Європейський економіко-соціальний комітет представляє різні економічні та соціальні компоненти добре організованого громадянського суспільства. Комітет є інституційним консультаційним органом, який було засновано у рамках Римського договору від 1957 року. Консультаційна роль Комітету дозволяє його членам брати участь у процесі прийняття рішень у ЄС. Інституція складається з 353 членів по всій Європі, які призначаються Радою Європейського Союзу.

Джерело