Співчуття

Схиляємо голови у скорботі і   висловлюємо  глибоке співчуття родинам Героїв   загиблих з рук посіпакнелюдів режиму   Януковича-Азарова:

+ Вербицький Юрій, 50 років, активіст Євромайдану зі   Львова. Його викрали 21   січня разом з активістом Ігорем Луценком з Олександрівської лікарні в Києві.   Наступного дня в лісі біля Києва було виявлено тіло Юрія Вербицького, який   помер від катувань на сильному морозі, його руки були зв’язані скотчем.

+ Жизневський Михайло,   25 років, громадянин Білорусі, входив до самооборони Євромайдану. Загинув 22   січня під час подій на  вул. Грушевського   від наскрізного вогнепального поранення в серце.

+Нігоян Сергій, 20 років, один з охоронців Євромайдану,   родом з Дніпропетровської області. Загинув 22 січня 2014 року від поранення, спричиненого свинцевою   картеччю під час подій біля стадіону «Динамо» на  вул.Грушевського.

+ Сеник Роман,   45 років, родом з Яворівщини Львівської області, помер у київській лікарні.   Його тяжко поранили 22 січня на вул. Грушевського. У нього було важке   поранення в легені, переніс кілька операцій, довелося ампутувати руку, кілька   діб лікарі боролися за  його життя.

ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ!

Ольштинський   відділ ОУП

                                           Теренові ланки ОУП в Асунах, Бартошицях, Генсіках, Гурові Ілавецькому,   Доброму Місті, Ілаві, Кентшині, Крелікєймах, Лідзбарку Вармінському, Молтайнах,   Моронгу, Ольштині, Оструді, Решлі, Срокові, Стопках.

 

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.