Звіт з Акції протесту проти Валерія Гергієва в Барбікан центрі

Сьогодні, 10 червня відбувся протест біля культурного центру Барбікан перед виступом Лондонського симфонічного оркестру, яким диригує росіянин Валерій Гергієв. Українці закликали бойкотувати виступи російських діячів та припинити фінансування з бюджету Англії музикантів, які підтримують агресора Путіна та війну в Україні.
 
Відео:

фото звіт з протесту:
Валерій Гергієв, головний диригент Лондонського симфонічного оркестру, виступає активним прихильником політики Путіна. Гергієв є одним з підписантів сумнозвісного відкритого листа на підтримку російської воєнної інтервенції в Україну.
Примітки
·       Акція відбулася    в четвер, 10 квітня 18:30-19:30 протест проти Валерія Гергієва на Барбікані за адресою: Silk Street, London EC2Y 8DS. Плакат протесту для завантаження: https://www.dropbox.com/s/gfdg02ki2kxegxu/Gergiev-A2.jpg
·       Сформована українською громадою група “London EuroMaidan” є однією з найбільш помітних спільнот діаспори, яка проводить постійні протести, починаючи з листопада 2013 р..
·       Протестувальники знаходяться на Даунінг Стріт цілодобово вже понад три тижні з часу вторгнення в Крим.
·       Вебсайт “Euromaidan London”: www.saveukraine.co.uk
Twitter @londonmaidan
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Comments

  1. О, а це ж Пітер Тетчелл в кадрі – найвідоміший британський гей-активіст. Виявляється, він теж прийшов протестувати разом з українцями.

Kommentarerne er lukkede.