Чи потрібні такі керівники державних підприємств

Старший брат ДНРівського бойовика Олександра Кузнєцова живе у Львові і очолює державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького». Олексій Кузнєцов – нині працює на посаді в. о. генерального директора львівського аеропорту. Зміна влади в Києві змінила долю двох братів. Один став заступником начальника штабу зв’язку  ОСР «Глобус», інший – керівником державного підприємства.посвідчення

Брати виросли на Донбасі. Менший Олександр народився, коли старший брат вже ішов в армію. Олексій до дому так і не повернувся. Після строкової служби залишився служити. З лав збройних сил звільнився тільки в 2004 році.

Старший Кузнєцов у Львові є активним учасником проросійських організацій, які пропагують ідею «руського міра». Одну з них – «Львівське православне воїнське Братство св. вмч. Димитрія Солунського» очолює особисто. Організація діє при у Львові при Свято-Георгієвському храмі української православної церкви (московського патріархату). У проросійському середовищі Євген Іванович є відомим громадським діячем.

Після звільнення з лав збройних сил України у 2004 році Олексій Кузнєцов перебрався до родичів у Ростов на Дону. Один з них, Кузнєцов Вячеслав Вікторович, працював на той час в місцевому аеропорту, начальником відділу внутрішнього зв’язку. Він і підшукав братам з України роботу в аеропорту. У 2007 році Євген Іванович повернувся до Львова і активно зайнявся пропагування «русского міра». Цього ж року заснував і очолив «військове Братство». В 2011 році був обраний учасником Собору Української Православної Церкви (Московського патріархату).

Після звільнення з посади генерального директора львівського аеропорту, призначеного Борисом Колесніковим, міністр транспорту і інфраструктури Максим Бурбак призначив Кузнєцова в. о. генерального директора. В біографії на сайті православної церкви (московського патріархату) www.upc.lviv.ua відсутні відомості не тільки про керівні посади, які він займав у минулому, але і відомості про вищу освіту. Чим керувався міністр, призначаючи Кузнєцова на посаду, невідомо. Можливо впливом його меншого брата Олександра, який належить до бойовиків ДНР.

 

Максим Рогозін, Львів

 

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.