Сергій Петров: У Брісбені проголошено пакт проти рашизму

15 та 16 листопада 2014 року увійдуть в усі підручники з історії як день, коли ухвалено рішення про знищення рашизму.

І не важливо, що офіційно до цього пакту долучились поки 3 держави – США, Японія та Австралія. Насправді цей список набагато ширший, але більшість країн світу не готові поки що заявити на це настільки голосно (хоча, наприклад, Литва про це волає вже з весни, а в Латвії вже проводять перевірки шкільних вчителів на сепаратизм). Дипломатія – дуже специфічна річ.

Досить того, що хуйла в Австралії опустили до рівня його союзників з Куби, Сирії, Зімбабве та КНДР. Це приниження на весь світ. Єдине, що дали хуйлу – то пофоткатись з коалою та стати для загальної фотографії учасників саміту, що було передбачено протоколом. Все інше – це приниження, приниження та ще раз приниження. Дійшло до того, що “великий мачо” втік з відмазкою першокласника. Це початок кінця хуйлостану, тільки початок. І те, що ми бачили протягом останніх пів року, – це була прелюдія до п’єси, яка тільки-но починається.

Власне, пакт про знищення рашизму – це те, чого ми всі чекали. Це була справа часу. І от вона сталась. В Обами не було вибору: заява Макейна, по суті, ставила Обамі вилку: або він очолює війну про рашизму (“Імперії Зла”), дає Україні зброю, техніку (за кілька днів до України прилітає, до речі, Джо Байден саме з цією місією) та гроші (МВФ вже заявив, що гроші дасть лише новому уряду, і, зрозуміло, лише під реформи: час ігор для наших можновладців закінчився), або Обама повторить долю Ніксона (звинувачення у загибелі тисяч українців через бездіяльність, повірте, це крутіше за Вотергейтський скандал!).

Єдине питання – це в стратегії цього пакту. Поки я бачу, що кінцева мета ще не зовсім зрозуміла для його учасників: це точно крах економіки хуйлостану, стимулювання революції через відсутність засобів до існування населяючих його рабів (інакше реалізувати революцію в хуйлостані просто неможливо, але, за традицією, буде супроводжуватись громадянською війною), але що робити далі з цією територією поки не погоджено: чи пошук адекватної фігури з частковим збереження хуйлостану (не забуваймо про Японію, яка точно хоче забрати свої Курили, та Китай, що претендує на весь Сибір), чи повна його дезінтеграція (але це більш небезпечна гра для всього світу, бо в такому разі громадянська війна на східних від нас землях може затягнутись мінімум на 3-4 роки)…

Читав, що Брісбенський пакт проти рашизму дехто охрестив новою “Антантою”. Мушу Вас засмутити: Антанта створювалась з кінця ХІХ століття, і є системою взаємних угод між Францією, Англією та Росією, і її оформлення завершилось у 1907 році англо-російською угоди. Мені більш пасує тут порівняння з антигітлерівською коаліцією, оформлення якої завершилось у Тегерані наприкінці 1943 року.

Процес розпочато і його вже не зупинити. Ми ще будемо воювати з хуйлостаном, поки він не виснажиться і не підійде до межі свого колапсу, коли буде вже не до воєн (приблизно, це весна 2016 року), але тепер цивілізований світ буде напрацьовувати якісно іншу стратегію знищення рашизму та підтримки України. Нам буде важко, але тепер нам будуть допомагати та на нас будуть тиснути, аби ми проводити реформи, змінювались, і стали нарешті заможною країною.

Все буде добре.

Слава Україні!

 

Джерело: Сергій Петров

About Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії

4 Comments

Kommentarerne er lukkede.