Сергій Петров: Заява ФСБ про «диверсантів з ГУР МО» – це «війна з олбанією»

З приводу заяви ФСБ про «диверсійну діяльність ГУР МО» я можу сказати лише те, що кацапи використовують відомий для кіношників хід, який дуже прекрасно зобразив Баррі Левінсон ще у 1997 році.

Судіть собі: на носі вибори в Держдуму, рейтинг «Єдіной Росіі» падає, економіка у летить у тартарари (золотовалютні резерви, то реально пшик – я якось напишу про те), на міжнародній арені путєна нагибають, Обамич на словах стає більш рішучишим… Що потрібно для перемоги на виборах? «Маленька переможна войнушка»!

А як зробити «войнушку», коли для цього нема жодних ресурсів? А показати її по тєліку. Конче необхідна «війна з олбанією»!!! Так і рейтинг можна покращити, і відвернути увагу русні від внутрішніх проблем, і всі косяки (у т.ч. дезертирні – у славній раісі нема дезертирів!) позамітати – в результаті об’єднати всіх навколо вєлікава путєна і єдіной партіі.

Одним словом, класика світового кіно – “Wag the dog” («Хвіст виляє собакою»). До речі, прекрасний фільм, дуже раджу до перегляду!
Вопчєм, то всьо для внутрішнього вжитку. Але нам все ж треба бути і надалі дуже уважними, бо якщо ФСБ починає «войнушку» – то треба ще більше боротися з різного роду диверсіями та терактами, які може влаштувати ФСБ.

Збергаймо спокій та уважність. А ФСБ нехай воює з «олбанією» – в сенсі з «вєздєсущєй укроДРГ»!!

P.S. І нєфіг їздити до раісі та до окупованих Криму з ОРДІЛО, бо піймають і зроблять «диверсантом укроДРГ», а потім витягати вас з полону… І тут я дуже серйозно.

У цьому світлі ой як не подобається мені ідея Наді Савченко разом з мамами наших полонених їхати до ОРДІЛО…

P.P.S. А ващє – це чудово, що русня робить з ГУР МО ще в рази більшу загрозу ніж «правосєкі». Наш рівень зростає!

2016_08_10_2

 

Сергій Петров, ІЦ «Майдан Моніторинг»

Джерело: фейсбук автора

Фото: кадр з фільму «Хвіст виляє собакою», реж. Баррі Левінсон (США), 1997.

About Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії