Ганебне кривосуддя по-Криворізьки.

Терновський районний суд Кривого Рогу засудив мого товариша, місцевого лідера, депутата Міської ради Кривого Рогу Юлія Морозова до 3х років позбавлення волі з відтермінуванням відбуття покарання на 2 роки.

Підстави – абсолютно надумані. Що ніби-то в 2015 році Юлій не так загальмував повертаючи на своєму авто, через що водій маршрутки, що їхала позаду теж раптово загальмував, через що бабуся, яка стояла в тій маршрутці впала та зламала кістку.

4 роки тривала судова трагікомедія, травля в місцевих вілкулівських та пропорошенківських медія. Місцеві прокурори працювали точно “під дудку”, аби зшити білими нитками цю справу. І ось вирок.

Юлій – один з найбільш ефективних місцевих політиків, лідер партії Сила Людей в Кривому Розі. Судовий процес та вирок – це 100% політична розправа клану вілкулів, які повністю тримають контроль над містом.

Остап Єднак та Юлій Морозов

Цей судовий вирок – це наступ на весь активний громадський сектор, який бореться з олігархічними кланами.

Я закликаю правозахисників, громадських діячів, адвокатів та демократичних лідерів підтримати Юлія, рішуче осудити це ганебне рішення, звернутись до міжнародних інстанцій, уважно слідкували за процесами оскарження.

Остап Єднак

Джерело: Facebook автора