Зомбі в парламенті. Мертва нардепська душа ожила і зареєструвалася письмово в ВР. ВР замітає сліди!

17 квітня пішов з життя народний депутат України від Партії регіонів Микола Лісін. детально про це тут Ціни на бензин вгробили нардепа-регіонала. Люди питають чи голосуватиме його картка в ВР

19 квітня його поховали. Журналіст Мустафа Найем, який був на похованні пише: “Когда вынесли гроб с телом народного депутата, слегка остолбенел. Венок от Виктора Януковича несли впереди венков от супруги, дочери и сестры.”

20 квітня перед ранковим засіданням нардеп Лісін зареєструвався письмово, згідно з сайтом Верховної Ради (скріншот про всяк випадок ми зберегли і додаємо до новини, файл створено об 11:00 21 квітня 2001). Сторінка його реєстрації на сайті ВР (наберіть 20.04.2011).

Дивіться, як відбувається письмова реєстрація нардепів
httpv://www.youtube.com/watch?v=g7csPYO-Mwg
(знято нашим монітором 16.03.2011)

Питання про те, як матерілізувався дух Лісіна і підпсиався в листі реєстрації, лишаємо на розсуд читачів. Завтра на кервництво ВР відправляється запит з проханням надати список письмової реєстрації і копію особистого підпису мертвої нардепської душі.

ПС. Для допитливих повідомляємо – карткою зомбі не реєструвалося і ні за що не голосувало.

Долучайтеся до нашої кампанії проти мертвих душ в парламенті! Громадяни України – проти нардепів-піаністів

ПС2. ВР з сайту прибрав цю ганьбу, як ми і передбачали.

Також читайте З приводу реєстрації в залі мертвого депутата. Письмове пояснення. 1 екз.

5 Kommentare

  1. а у нас в законах ніде не написано, що померлим заборонено приходити на роботу…

  2. невже вони такі дурні, що весь народ за дурнів мають?

  3. Це ще раз доводить, що ніякого голосування у ВР немає. Є натискання кнопок. А реєстрація, підрахунки, та інше йде з другої кімнати. Чи то з телефона.

  4. Більш ніж переконаний – у дупутатів з ВР вірус ШИЗОМАРАЗМУ. Коли МИ усі дозріємо, щоб цих дебілів позбутись? Чекаємо Коли у них проявиться вірус сказу? Щоб небуло пізно.

Kommentare sind deaktiviert.