Попри відсутність дозволів ОСКАР розширює будівництво

Лише тиждень тому були поширені документи, які підтверджують, що будівництво ТРЦ “Суворовський” не має належних дозволів і здійснюється у порушення будівельних норм, а забудовник вже оперативно відреагував на це – пересунувши паркан забудови ще ближче до будівлі Драмтеатру.

Відтак, на колишній площі Героїі Сталінграда залишився вузенький проїзд. Попри всі завіряння, що пам’ятна стела  не потрапляє в зону будівництва,  а лише тимчасово прибрана для збереження,  будівельний майданчик давно вже перекрив не лише місце, де була стела, а й взагалі не залишив місця для її повернення.

За (не)дивним збігом обставин одночасно із розширенням майданчика сталася інша подія – перехід виконавчого директора ОСКАРа до лав “партії влади”. У райдужні перспективи якої сам новоприбулий не дуже й вірить: “Если бы я рванул в партию на пике ее авторитета, высокого рейтинга, тогда, когда она не подвергалась бы ежедневной тотальной критике, то меня можно было бы обвинять в карьеризме. Однако сегодня правящей партии очень трудно“.

Мабуть, вступив відомим шляхом “прінуждєнія к міру”. Треба так розуміти, що це – основна вимога для отримання “індульгенції” на руйнування історичної частини міста як раз напередодні святкування його 233-річчя

Добро пожаловать в театр!

Мешканці прилеглих до Драмтеатру будинків вже складають забудовнику оди:

В центре города Херсона

Вместо стелл и площадей

Котлованы “Оскар” роет

Невзирая на людей!


Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.