“Кальварія” запрошує на львівський Форум видавців

Благодійний фонд “Фундація видавництва “Кальварія” запрошує на заходи в рамках 16 Форуму видавців у Львові.

1. 15 вересня (четвер) о 12-45 – в Палац Потоцьких (м.Львів, Палац Мистецтв, вул.Коперніка, 15), Дзеркальна зала на презентацію І-го кластеру транснаціонального Проекту «БІЛЬШЕ КРАЇН – БІЛЬШЕ КНИЖОК»: «ПЕРЕКЛАДАЦЬКІ СТУДІЇ: УКРАЇНА-НОРВЕГІЯ & НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА» та дискусію «Слова без кордонів»: «Норвезький шлях в українську літературу», яка відбудеться за участю гостей з Норвегії: Ерленда Лу, Діни Ролл-Гансен (НОРЛА-Норвезька література закордоном), Даґфінна Фольдьой, Геґе Сюсанни Берґан, Тер’є Геллесен, Тіни Омудт, Геннінґа Г. Берґсваґ  та перекладачів зі скандинавських мов Наталі Іваничук та Лева Грицюка.

Доповідач: Анетта Антоненко, керівник проектів Благодійного фонду «Фундація видавництва «Кальварія», директор видавництва «Кальварія»

2. 16 вересня (п’ятниця) о 15:30 – в Дзеркальну залу ЛНУ ім.І.Франка (м.Львів, вул.Університетська, 1) на презентацію нового перекладу з англійської Малколма Бредбері «Британський роман нового часу».

Новинка для лінгвістів, філологів та всіх-всіх-всіх, хто цікавиться літературознавством.

Модератор: Віктор Дмитрук, перекладач книжки

Захід відбувається за підтримки Британської Ради та Міжнародного Фонду «Відродження».

3. Благодійний фонд «Фундація видавництва «Кальварія» та ГО «Книжковий простір» за підтримки Посольства Норвегії в Україні в рамках проекту «ВІДКРИТА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ДЕБАТІВ ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ – БУДУЄМО МОСТИ СВОБОДИ» ЗАПРОШУЮТЬ:

15 вересня 2011 року о 15:00 – 16:30, Кав’ярня «Штука» (м.Львів, вул. Котлярська, 8). Літературні дебати: «Письменниці-психологи про неподільність і взаємозалежність прав людини на прикладах з літератури»

Учасники:

– Вікторія ГОРБУНОВА, письменниця, кандидат психологічних наук, доцент,викладач кафедри соціальної та практичної психології Житомирського університету ім.Ів.Франка;

– Ірися ЛИКОВИЧ, письменниця, вивчає германістику і славістику у віденському університеті та груповий психоаналіз в Альтаусзе (Австрія).

16 вересня 2011 року о 13:30 – 14:45 – Конференц-зал факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка (Львів, вул. Січових Стрільців, 19)

Літературні дебати: «Економічні, соціальні і культурні права жінок в Україні на прикладах з сучасної літератури»

Учасники:

Лариса ДЕНИСЕНКО, письменниця, адвокат, телеведуча;

Євгенія КОНОНЕНКО, письменниця, перекладач, журналіст.