Громадський рух «Ми – європейці!» оголошує про проведення другої акції на підтримку євроінтеграції України.

Дата – 26 жовтня, час – 9.30, місце – клуб Кабінету міністрів на Інститутській, 7.

Збор учасників почнеться біля виходу зі станції метро Хрещатик на вул. Інститутській.

Акція супроводжуватиме засідання комітету Україна-ЄС за участі керівного директора Служби зовнішніх дій із питань Європи та Центральної Азії Мирослава Лайчака.
Мета акції – продемонструвати прагнення українських громадян до євроінтеграції та передати Мирославу Лайчаку відкритий лист руху “Ми – європейці!” до керівництва Євросоюзу.

Кульмінаційний момент акції – символічне єднання учасників в прагненні до побудови Ѓвропи в Україні за допомогою стрічок із українською та європейською символікою.

Про рух «Ми – європейці!»

Рух був створений користувачами інтернет-мережі Facebook 18 жовтня, і вже 20-го жовтня зібрав на першу акцію на підтримку євро інтеграційного шляху України понад 200 людей.

Учасники руху “Ми – європейці” об’єдналися заради двох головних цілей: це побудова Ѓвропи в Україні (тобто перетворення нашої держави на таку, що відповідає критеріям вступу до Євросоюзу) та інтеграція Ураїни в європейський простір.
На цей  час до руху “Ми – європейці” увійшли близько 1400 користувачів Facebook, створено регіональні осередки руху в Криму, Одесі, Полтаві, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Тернополі та інших містах.

Більше інформації – у прес-секретаря руху «Ми-європеці» Вікторії Світлової   svitlova@shanson.ua +380506695229

Співорганізатор Руху «Ми-європейці» – Євген Іхельзон  093 903 11 39