«Твій місцевий депутат» призначив публічну зустріч владі Луганщини

У середу, 12 жовтня 2011 року, о 10:00 в Луганську відбудеться круглий стіл з підбиття підсумків проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область». Проект здійснюється експертами Східноукраїнського центру громадських ініціатив (м. Луганськ) у співпраці з громадськими організаціями «Наш дім – Сватівщина» (м. Сватове) та ЛОО ВМГО «Демократичний Альянс» (м.Алчевськ).
Зараз на сайті dep.lg.ua представлені Луганська обласна, Луганська міська, Алчевська міська, Рубіжанська міська, Олександрівська міська, Сватівська міська та Сватівська районна ради, Денежниківська сільська рада (Новоайдарський р-н).
На сайті dep.lg.ua можна побачити «особисту справу» кожного депутата, графік прийому, контакти, фото, матеріали сесій та актуальні новини.
Дізнатися правду про Романа Ландіка, чому Грекова «пресують» комуністи, чим переймаються керманичі Луганщини, чому кусається Пащук, на всі ці та інші актуальні запитання шукайте відповідь на сайті dep.lg.ua.
Проект «Твій місцевий депутат» реалізується у 8 регіонах України (Волинська, Чернігівська, Донецька, Луганська, Тернопільська, Харківська, Одеська область та АР Крим).
Дата заходу – 12 жовтня 2011 року. Початок – 10:00.
Місце проведення – Адміністративна будівля Луганської міської ради, вул. Пушкіна, 8, зал засідань (навпроти готелю «Україна», зупинка «вул. Пушкіна», маршрут автобуса 166 б).
Програма заходу:
– Презентація результатів проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область»;
– dep.lg.ua, як інструмент для ефективного спілкування детутатів та виборців;
– Дискусія на тему «Чи потрібна депутатам місцевих рад Луганщини та виборцями інтернет-комунікація?»;
– Обговорення досвіду використання депутатами рад Луганщини та виборцями сайту dep.lg.ua, перспектив та можливостей розвитку сайту;
– Обговорення «Які теми були в центрі уваги на сайті dep.lg.ua? Чому адмінісиратор сайту видилив ряд коментарів? Що цікавить користувачів сайту в першу чергу?»

До участі у презентації запрошуються керівники місцевих рад, депутатських фракцій, політологи, журналісти, науковці, керівники осередків політичних партій та громадських організацій Луганської області.

Підтримка проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область» була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні», що є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Прес-центр Східноукраїнського центру громадських ініціатив – www.totalaction.org.ua
Контакти для довідок – Олександра Хандрамай — 050-885-58-90.