Політичні суди на Донеччині продовжуються за святкування річниці Незалежності України

Політичні репресії продовжуються, або …нема у дурості кінця!

14 листопада 2011 року о 15-30 у Ворошиловському районному суді м. Донецька (вул. Любавіна 4) розглядатиметься справа про адміністративне правопорушення за ст. 188-13 КУпАП, яке начебто вчинив голова Донецької обласної організації Народного Руху України Віталій Гатченко під час святкування Дня Незалежності України. Справу слухає суддя І.О. Бухтіярова.
Суть справи полягає в наступному: 5 вересня 2011 року старшим державним виконавцем відділу державної виконавчої служби Ворошоловського районного управління юстиції у м. Донецьку Полюховичем Максимом Анатолійовичем складено відносно В. Гатченка протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 188-13 КУпАП, в якому зазначено, що останній не виконав рішення Донецького окружного адміністративного суду та вимоги державного виконавця про заборону 24 серпня 2011 року святкових заходів у м. Донецьк з нагоди ХХ річниці Незалежності України та разом з іншими «здійснив святкову ходу … а також провів мітинг».
При цьому, сам протокол про адмінправопорушення складений з грубими порушеннями вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, викладене в ньому не підтверджено ЖОДНИМ із передбачених ст. 251 КУпАП доказів та взагалі будь яким доказом чи свідком (понятим), а є фактично безпідставною суб’єктивною позицією державного виконавця. До того ж, протокол складено «заочно», тобто без залучення можливого правопорушника, та «заднім» числом й до відома не доведено.
Вказавши суду на явні ознаки фальсифікації протоколу, недоведеність в матеріалах справи не тільки вчинення будь-якого адмінправопорушення, але й самої події такого правопорушення, голова Донецької ОО НРУ В.Гатченко звернувся до суду проханням винести постанову про закриття провадження по справі про адмінправопорушення у зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Яку позицію прийме суддя Ворошиловському райсуду м. Донецька І.О.Бухтіярова буде відомо вже в понеділок 14 листопада.
Запрошуємо колег та представників ЗМІ відвідати судове засідання.
Бухтіярова – це та сама штатна “суддя” Вор суду м. Донецька, яка присудила 20 жовтня до покарання штрафом в 340 гривень Марію Олійник
контактний телефон: 0502792935