ТвіТерЕвент у файному місті…

21 – 22 січня відбулися заходи, об’єднані спільною назвою «TwiTerEvent 2 – Файне місто Тернопіль». Вони розпочалися 21 січня о 09 год 30 хв. в бенкетно-концертному залі «М’ята» ( 2 поверх ТРЦ «Подоляни» ) баркемпом, на якому учасники обміняються досвідом роботи в соціальних мережах. Основою презентацій став тернопільський досвід проекту використання депутатами та громадськими активістами соціальних мереж. Зокрема були представлені результати роботи проекту «Твій місцевий депутат». Учасники заходів здійснювали неформальні дискусії та інтерактивні ігри. Велике зацікавлення та обговорення викликало присутність депутатів Тернопільської обласної ради, та можливість відслідковувати процес у твіттерстрічці.
22 січня учасники «TwiTerEvent» випробували свої сили в екскурсійному квесті та ознайомитись з визначними місцями нашого файного міста а також передали вітання у першому в історії України «Твіттер-мості» Тернопіль- Донецьк і таким чином відзначили День Соборності.
Участь в заходах взяли майже 100 блогерів усієї України, також у рамках заходу буде обговорено кращі варіанти використання нових медіа, та Інтернет технологій, буде здійснено велика кількість інформаційних повідомлень про перебіг події у соціальних мережах та ЗМІ.
Детальніша інформація: http://khanasv.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
Організаторами заходів виступили ТМГО «Адаптаційний чоловічий центр», ТММГО «Файне місто» та ТМО «Нівроку»