Запрошуємо на круглий стіл “Депутати Чернігівської міської ради. Від слова до справи?””

Відділ сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради та громадська організація Центр «Доброчин» запрошують депутатів Чернігівської міської ради, представників ЗМІ та громадськості для участі в круглому столі «Депутати Чернігівської міської ради. Від слова до справи?”.

Мета заходу – обговорити реалії депутатської діяльності та шляхи підвищення ефективності роботи депутатів міської ради, а також покращення прозорості і відкритості в своїй діяльності.

Бажаючих виступити просимо надіслати назву та тези свого виступу для узгодження програми до 13 січня 2012 року на електронну адресу Dobrochyn@cn.relc.com.

Круглий стіл відбудеться 17 січня 2012 року в залі засідань виконкому (малий зал) Чернігівської міської ради за адресою вул. Магістратська, 7, м. Чернігів. Початок о 11.00.

Контактні особи

Олександр Підгорний
Центр «Доброчин»
тел. 67 71 81,
моб.тел. 050 330 14 06
Dobrochyn@cn.relc.com

Людмила Скоробагатько
Відділ сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради
тел.: 77-40-57, 97-19-67
deputaty@ukr.net

Підтримка проекту «Депутати для громади», що виконується Центром «Доброчин», була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні», що є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).