Знято догану президентові НаУКМА

Могилянка повідомляє:

Києво-Могилянська академія оскаржувала у судах наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 363 від 11.08.2011 про оголошення догани президентові НаУКМА, а також дії МОНМС про скорочення у 2011 році обсягів державного замовлення для нашого університету.

Під час розгляду справи в Окружному адміністративному суді м. Києва нами було доведено, що наказ МОНМС про встановлення обсягів держзамовлення на 2011 рік взагалі не був опублікований. Цей факт був озвучений також у Шевченківському районному суді м. Києва у справі про скасування наказу щодо застосування дисциплінарного стягнення до президента НаУКМА, оскільки воно було застосоване за невиконання документу, прихованого від громадськості.

З метою упередження неминучого висновку Шевченківського районного суду на користь Могилянки (про скасування догани), наказом МОНМС № 625-к від 22.12.2011 року догану президентові НаУКМА було знято. Цей наказ був пред‘явлений суду представником Міністерства під час судового засідання 26 грудня 2011 року з метою припинення справи за відсутністю предмету спору. Після відповідних консультацій НаУКМА вирішив погодитися на таке розв’язання питання, хоч нашою першою метою було не зняти догану, а скасувати сам наказ про неї, оскільки догана була винесена незаконно.

1 Kommentar

  1. Квит – клоун. Могилянка находиться на государственном обеспечении, а он всем рассказывает про какую-то независимость. Это смешно. Со своим прямым начальником (Табачником) нужно сотрудничать и пытаться находить общий язык для принятия конструктивных решений в сфере образования, а не выделываться как Квит. Могилянка – государственный национальный (то есть объединяющий все слои населения Украины), финансируется из денег налогоплательщиков. Какие в задницу высказывания в духе укр. национализма позволяет себе её руководство? Смешно, что до Табачника мин.образования был львовянин Вакарчук (папа певца из «Океана Эльзы» и и с таким «щирим українцем» Могилянка не могла найти общий язык. Дело ни в министрах, а в том, что Квит, Брюховецкий и иже с ними много о себя мнят являясь по большому счёту никем. (Посмотрите на международные рейтинги Могилянки. Лучший результат 1600-ый десяток, худший – 5850-ый десяток).

Kommentare sind deaktiviert.