Які дороги відремонтовано за бюджетні кошти?

27 лютого 2012 року у приміщенні Тернопільського Прес-клубу о 13.00 годині відбудеться прес-конференція проекту ТМО «Нівроку» «Де ви, гроші на дороги?». Під час прес-конференції експерти проекту ознайомлять журналістів з першими результатами проекту. Нагадуємо, що проект стосується реалізації права громадян на доступ до інформації про розподіл та використання коштів, які спрямовуються на утримання доріг вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Тернопільської області.
До участі в прес-конференції запрошуються лідери НУО, журналісти, експерти, небайдужі громадяни.

Захід відбудеться у рамках проекту: “Де ви, гроші на дороги?” підтриманого програмою “Верховенство права” Міжнародного фонду «Відродження». Думки викладені під час цього заходу є винятково відповідальністю ТМО «Нівроку» та не обов’язково відображають точку зору Міжнародного фонду «Відродження».

Творче молодіжне об’єднання «Нівроку» створене та зареєстроване у березні 2003 року. Основною метою діяльності об’єднання є пропаганда та розвиток мистецтва на Україні в усіх його багатогранних проявах, задоволення та захист соціальних, творчих, вікових, національно-культурних та інших інтересів молоді, сприяння прогресивним культурним та соціальним перетворенням в регіоні та в країні в цілому.
Серед пріоритетів ТМО «Нівроку» також відродження та збереження культурних надбань краю, сприяння розвитку туризму, відродження національної гордості та самосвідомості громадян, участь громадян, особливо молоді, в управлінні справами місцевої громади.