Чергове «покращення» (доповнено)

Попри те, що сьогодні «працьовитий» парламент не працює, в залі пленарних засідань знаходяться нардепи з опозиції, які блокують парламентську трибуну, у такий спосіб висловлюючи свій протест проти чергових прикладів «реформування тюремної системи», а саме проти побиття екс-прем‘єр-міністра країни Ю.Тимошенко під час конвоювання її для примусового «покращення» здоров‘я у лікарню, яка, за висновками німецьких лікарів, нездатна її вилікувати.

 

Голова В(з)Р віддав наказ апарату парламенту забезпечити недопущення журналістів у  парламентську ложу преси.

 

Спадає на думку, що людина, яка за статусом «голови Верховної Ради України» не є керівником парламенту, а мусить виконувати суто технічні функції організації роботи парламенту у сесійному режимі, уявила себе «особою якщо не першою в державі, але й не другою».

Маємо надію, що після жовтневих виборів манію величі, тоді вже екс-спікера, будуть лікувати якщо не у Харківській лікарні №5, то у Павловській лікарні столиці.

————

Майдан-Інформ:  як повідомляють журналісти, присутні в будівлі В(з)Р, станом на 11:40 апарат зРади відновив доступ журналістів в ложу преси. Спікер (“говорун”) зРади В.Литвин повідомив, що доступ журналістів був заблокований через відповідне подання, яке підписали лідери фракцій  парламентської “більшості”. Маємо черговий приклад “примусу до свободи слова”.

ПС. А ось фантастичний документ на підставі якого Литвин спробував… http://www.unian.ua/news/500183-hto-rozporyadivsya-ne-puskati-jurnalistiv-u-loju-presi-vr-dokument.html