Демальянс стратить корупціонера з Партії регіонів

В четвер, 24 травня, біля Донецької міської ради політична партія Демократичний Альянс повісить на шибениці чиновника-корупціонера з Донецької міської ради.

Нестандартна форма боротьби з корупціонерами буде символізувати безпреценденту корупцію та свавілля чиновників Донецької МР, які розкрадають через тендерні закупівлі сотні мільйонів гривень з донецького бюджету.

 В Демократичному Альянсі повідомляють, що з початку 2012 року через тендерні закупівлі з бюджету Донецька було вкрадено більше 270 млн. гривень. «Завищена вартість молока, цукру і картоплі для дитячих садочків, палива для аеропорту – лише верхівка айсбергу, про яку вдалось дізнатись громадськості. Донецька міськрада більшість тендерів проводить на позаконкурсній основі, що унеможливлює встановлення суми, яку вкрадено”, – зазначає голова політичної партії “Демократичний Альянс” в Донецькій області Євген Семехін.

 «Повісити чиновника з Партії регіонів ми вирішили після того, як зрозуміли, що юридичними методами припинити розкрадання коштів донеччан не вдасться. Численні звернення до прокуратури та антимонопольного комітету Україну результатів не дають. Партія Регіонів в Донецьку втратила страх і совість, купуючи в картоплю по 6 грн., цукор по 12 грн., курятину по 43 грн. і контролюючи органи сприяють корупціонерам», – зазначив Семехін.

 Під час винесення вироку ДемАльянс оприлюднить корупційний рейтинг управлінь, місцевих органів і підприємств, через які «відмиваються» кошти платників податків в Донецьку.

 Демократичний Альянс запрошує всіх бажаючих на страту корупціонера об 11:00 за адресою: Донецьк, вул. Артема, 98 (біля Донецької міськради).

 Контактна особа: Євген Семехін, 093-750-05-75, 050-949-30-28

* * *

Прес служба,

Донецької обласної партійної організації

“Демократичний Альянс”

dn@dem-alliance.org