Фестиваль “Обнова” у Вишневому

19 травня 2012 р м. Вишневе прийматиме фестиваль етнічної та сучасної культури «Обнова», місія якого – засобами мистецтва сіяти духовні скарби та пробуджувати патріотизм сучасної молоді.

 Захід розпочнеться о 12.00 год. із міжконфесійної молитви за молодь. У програмі фестивалю також: майстер-класи від народних майстрів, майстер-класи сучасного прикладного мистецтва, дитячий майданчик, танцювальні майстер-класи, козацькі забави, музичні та танцювальні виступи талановитої молоді у різних жанрах. Особливим моментом фестивалю стане слово до молоді від  Блаженнішого Любомира Гузара.  А музичною «родзинкою» свята будуть виступи Марічки Бурмаки, Тараса Чубая, гурту ТаРута. 

 Організатори фестивалю – Київське товариство українських студентів-католиків «Обнова», Центр академічного душпастирства Київської архієпархії.

 Більше інформації – на сайті фестивалю http://obnova.org.ua/.

 Контакти для ЗМІ:

Галина Копистенська
halya.kop@gmail.com
+ 38 063 603 40 87

 Довідково :

 Кожен гість фестивалю матиме нагоду долучитися до благодійної акції та придбати вироби осіб із інтелектуальною недостатністю, що будуть представлені на фестивалі.
Виручені кошти будуть спрямовані на ремонт транспорту, що є дуже важливим засобом пересування для інвалідів від спеціально організованих гуртожитків для інвалідів до майстерень, де вони працюють в рамках програм реабілітації центру «Джерела».

 

 Партнери фестивалю :

Благодійний фонд «Фудбенк», квас «Ярило», БФ «Карітас Київ», БФ «Джерела», «Акварели», БКБЗ «Спас», ВО «Тризуб», УСО «Пласт».

 Інформаційні партнери : портал «Культура», газета «День», ПРО.