Литвин і Ко включили на четвер 24 травня до розкладу засідання Верховної Ради ще два проекти Колесніченка

Схоже, що до україножерського режиму прийшов неабиякий апетит під час їжі, і він вирішив не розтягувати задоволення, а покінчити з українською мовою за один день.

Ввечері 23 травня до розкладу засідань сьогоднішнього дня було внесено іще цілу низку мовних законопроектів. Серед них законопроект “Про внесення змін до Закону України “Про дошкільну освіту” (щодо виховання рідною мовою), яким мають намір вичистити українську мову з дитячих садочків на великій частині території України, та проект Закону “Про заборону звуження сфери застосування регіональних мов або мов меншин України”, який було подано як альтернативний до законопроекту В’ячеслава Кириленка “Про заборону звуження сфери застосування української мови”.

Внесено також законопроекти “Про державну мову України” Павла Мовчана та “Про внесення змін до Закону України “Про дошкільну освіту” (щодо організації навчально-виховного процесу) авторства Катерини Самойлик, Віталія Курила та Сергія Баранова-Мохорта, які мають просто слугувати “альтернативним” тлом для замовленої з Москви вакханалії колишнього фаната Симона Петлюри (саме ним був Вадим Колесніченко ще не у такому й далекому минулому).

1 Kommentar

  1. Що вже тут коментувати – все ясно. Неясно тільки, скільки український народ ще терпітиме цю злочинну хунту… І що ще вона вигадає, доки народ таки прокинеться?

Kommentare sind deaktiviert.