Громадськість Тернопільщини висуває спостерігачів на вибори

18 червня в Ресурсному центрі молоіджних організацій відбудеться Регіональна конференція ГАУ на котрій громадські організації, що входять в мережу ГАУ визначаться зі списками громадських спостерігачів на виборах до Верховної Ради України. У роботі конференції візьмуть участь представники обласного відділення Комітету виборців України.та коаліції НУО “За прозорі вибори”.
Початок роботи конференції о 16-00. Деталі за тел 0962104076

1 Kommentar

  1. ҐРАТУЛЮЮ ТЕРНОПОЛЯНАМ! БОГ ЛОЮ В МАКІВЦІ ТАКИ їМ НЕ ПОШКОДУВАВ! Якщо СОВІСНИЙ, РОЗУМНИЙ СПОСТЕРІГАЧ ОЗБРОЄНИЙ ЗНАННЯМИ( !) усе бачить, нотує, а потім ЗНАЄ, що з тим зробити, то МОЖНСА ПЕРЕРВАТИ ЦЕ ЗАМКНУТЕ КОЛО ФАЛЬСИФІКАЦІЇ і НАРУГИ НАД ВОЛЕВИЯВЛЕННЯМ НАРОДУ. БАНДІ СТОП!

    ПОБАЖАННЯ СПОСТЕРІГАЧАМЧ ЦЕ відповідальна і на жаль досить небезпечна місія. Добре зважте на те чи у вирішальну хвилину не злякаєтесь ( бо можуть не тільки погрожувати), але найбільше є ЧИ НЕ ПРОДАСЬТЕ за ласий покидьок ( банда “щедра” там, де нічого більше не зможе зробити). Вони потім “відберуть” інвестицію 100кратно, коли дорвуться знову до влади. Це все, що ними керує. Не станьте одним з них тільки тому, що злякалися чи перекупили. За незламність будете винагороджені Вищою силою, тоді, коли будете найменше сподіватися, або найбільше потребувати. Нехай над вам, дорогі Краяни, буде Божа опіка повсякчас. СЛАВА УКРАЇНІ!

Kommentare sind deaktiviert.