Сальдо продовжує картинно обурюватися технічним перепонам у щиросердному бажанні спілкуватися з городянами

Про це це вчора повідомив офіційний сайт (!) Херсонської міської ради.
На цьому місці варто було б почухати потилицю  – чого б оце особистий профіль (не сторінка публічної особи навіть!) Володимира Васильовича мала б хвилювати орган місцевого самоврядування?
Тим більше, що сам пан Сальдо невпинно наполягає на тому, що це – його особиста справа, якою він займається виключно у неробочий час і виключно за власною ініціативою.

Сам міський голова потороху опановує інтернетні примудрощі – ще тиждень тому він вважав, що його сторіна була зламана, проте вже встиг пересвідчитися, що насправді його профіль був банально заблокований адміністрацією соцмережі.

Багато чого ще доведеться навчитися пану Сальдо. Наприклад тому, що правила (політика приватності) Фейсбуку – це не регламент міськради, яким можна крутити, як циган сонцем. І будь ти хоч мером, хоч президентом чи міністром ти маєш самостійно реєструватися і самостійно писати у профілі. Або створити офіційну сторінку публічної особи і писати туди разом зі всією своєю прес-службою.
Натомість, як стверджує офіційний сайт Херсонської міської ради, Володимир Васильович збирається дурити адміністрацію Фейсбуку  тими ж простенькими прийомчиками, як дурить своїх виборців.
Насправді, пан Сальдо може надати адміністрації Фейсбуку власний паспорт, фото біля монітору і навіть відбитки пальців зі своєї клавіатури, але вони навряд чи переважать простенькі аріфметичні розрахунки, з яких однозначно випливає, що між “власником сторінки” та текстами, які на ній розміщуються, присутній посередник. Якщо не в очах адміністрації, то в очах інших користувачів цієї соцмережі – так вже точно.

А якщо у адміністрації соціальної мережі й виникнуть сумніви, то остаточну крапку має поставити поширене у тій-таки всесвітній мережі фото:

Так що пану Сальдо, крім доведення власної автентичності, доведеться ще пояснити – чи він нехтує Торою чи вдягає кіпу суто для маскараду?

=======

P.S. Сайт Херсонської міської ради в “тестовому” режимі працює вже багато місяців. Принаймні на головній сторінці в розділі “Актуально” (!) є повідомленя від 11 квітня.  Електронна демократія кажете? Еге-ж…

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.