Нардеп Лебедєв продовжує активну благодійну діяльність у Севастополі

Один з ймовірних кандидатів в народні депутати України по мажоритарному округу №224, що у місті Севастополі, діючий нардеп Павло Лебедєв (Партія регіонів) інтенсифікує діяльність свого благодійного фонду «Наш дім Севастополь».

Тільки за останній час КВУ зафіксувало не менш 10 фактів допомоги мешканцям міста. Так, в одному з сіл, що входять до складу міста, за його фінансової підтримки з’явилася нова машина швидкої допомоги, в місті відкритий соціальний магазин з низькими цінами, численними є факти адресної допомоги. Останнє повідомлення такого роду говорить, що за кошти депутата був відремонтований ліфт в домі по вулиці Корчагіна, 4.

Також фонд активно співпрацює з місцевими підприємцями, оказуючи їм різноманітну інформаційну та консультаційну допомогу. В тому числі, відкрита «гаряча лінія» допомоги підприємцям, оголошуються конкурси малих грантів на розвиток бізнесу.

В КО КВУ пов’язують таку активність фонду з наближенням парламентських виборів. «Павло Лебедєв є одним з сильних потенційних кандидатів по 224 мажоритарному округу, тому ми подібні факти розглядаємо також через призму його ймовірної участі у кампанії. Ми вже звертали увагу громадськості, що деякі з подібних фактів можна розцінити як непрямий підкуп виборців. Також подібними методами «грішать» деякі інші потенційні учасники виборів в АР Крим та м. Севастополі. Є певні етичні так законодавчі вимоги до кандидатів в депутати, тому ми закликаємо всіх учасників виборчого процесу у своїй агітаційній діяльності не виходити за їх межі»-, відмітив Голова КО ВГО «Комітет виборців України» Андрій Крісько.

Джерело