Одеським школярам платили по 20 гривень за зустріч із Симоненком

За зустріч з лідером української компартії Петром Симоненком з виборцями, яка відбулася 21 липня на Куликовому полі в Одесі, дорослим платили 40-50 гривень, а дітям шкільного віку – 20 гривень.

Водночас, студентам, які тримали транспаранти, пообіцяли 40 гривень, а жителям з віддалених районів – 50 гривень.

“Моїй бабусі, яка живе в селі Василівка, Біляївського району, пропонували з’їздити на мітинг комуністів до Одеси за 50 гривень + харчування, везли на автобусі, але вона відмовилася”, – говорить одесит Олександр.

Один із школярів, який брав участь у мітингу, зізнався на камеру, що “старші хлопці” запропонували йому 20 гривень за участь у мітингу КПУ. Інші ж казали, що їм заплатили більше. Його подруга, яка також брала участь у мітингу, це підтвердила.

“Сказали, чим більше буде людей – тим краще”, – розповіла вона.

“Ми стоїмо за 40 гривень. Це не секрет, загальновідомо, що всі мітинги в наш час платні. Я навіть не знав куди йду, сказали – платять гроші за мітинг, а який – я не питав”, – каже одесит, який відмовився назвати свої ім’я та прізвище.

Джерело

1 Kommentar

  1. ДОБРЕ, ЩО НЕ ЗА 40 РУБЛЕЙ, бо це було б ще дешевшою провокацією. Одне побажання тому ІДІОТОВІ, ЩО далі носиться з КПУ ЗНАЙТИ ТЕ, ЩО ШУКАЄ ( те чим розправлялися його криваві попередники з невинними людьми). Проклинаю того другогого ідіота, що відновив КПУ після того, як було заборонено цю московсько фашистську партію.

Kommentare sind deaktiviert.