В Черкасах “Беркут” по-звірячому розігнав захисників мови

Загін “Беркута” розгромив наметове містечко захисників мови в Черкасах.

Організатора мітингів – “бютівця” Миколу Булатецького та його сина Максима – заарештували, повідомляє Gazeta.ua.

“Беркутівці не розходилися після того, як нас розігнали уперше. Однак ми повернулися з наметами на Соборну площу. Для них було несподіванкою, що ми встигли подати нову заявку”, – розповідає один із організаторів Леонід Даценко.

За годину влада домоглася нового судового рішення і на площу знову прийшов “Беркут”.

“Цього разу громили ґрунтовно – намети згрібали й трощили. Булатецького затримали й повезли в невідомому напряму. Його сина затримувала черкаська міліція, а Миколу – “Беркут”. Разом із Булатецьким заарештували ще кількох хлопців. Де вони зараз ми не знаємо”, – уточнив Даценко.

“На Булатецького-старшого накинулися зграєю. Ламали, били, гризли як вовки. Його сина скрутили і кинули в багажник автомобіля. Замахувалися на дівчат-журналісток”, – розповідає очевидець подій.

Фото “Провінція”

Кількох постраждалих відливали водою – у них текла кров.

У Черкаській облорганізації партії “Удар” припускають, що люди, які назвалися працівниками комунальних служб, насправді є представниками місцевої організації “Молодих регіонів”.

Під час розгону мітингу міліція затримала активіста “Удару”, керівника Черкаського районного штабу партії Ярослава Нищика.

Разом з активістами інших політичних сил у супроводі міліції його було відправлено у місцевий наркодиспансер на експертизу. Наразі представник “Удару” дає пояснення у Соснівському райвідділі міліції.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/6/6968266/

1 Kommentar

  1. Міліція захищає бандитів від людей.

Kommentare sind deaktiviert.