Льохкім двіженієм руки громадська приймальня Кириленка перетворюється… на таку саму приймальню, але Журавка

У ніч на 17 серпня у народного депутата В’ячеслава Кириленка в Херсоні відібрали приміщення громадської приймальні. Про це
сьогодні зранку повідомив помічник народного депутата Олександр Юхненко.

«Це приміщення ще в 2002 році Херсонська обласна держадміністрація надала народному депутату Кириленку для громадської приймальні. Протягом цих років тут відбувався прийом громадян, велося з ними листування.
Сьогодні зранку ми виявили, що замки на вхідних дверях змінені, а табличка про громадську приймальню змінена. Зараз висить табличка , що тепер це громадська приймальня депутата «регіонала» Олексія Журавка. По суті, влада за одну ніч незаконно замінила замки, без попереджень вилучила багаторічну переписку народного депутата, офіційні документи, оргтехніку, меблі та особисті речі помічників народного депутата Кириленка», – зазначив Юхненко.

Після події представники Херсонської облдержадміністрації уникають будь-яких контактів з помічниками В’ячеслава Кириленка.

Über Людмила Ямщикова 733 Artikel
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.